Thuiswerkminiprofielen is een onderdeel van www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Wil jij jezelf en je bedrijf aanmelden voor een mini-profiel? Vul dan je naam, website EN informatie over je bedrijf en jezelf in op dit formulier.

WahmLinks

Beatrijs Hofland mailt ons:
"Zonnepop - dat is de stralende naam van mijn nieuwe atelier en webwinkel voor zonnekindpoppen. Alles handgemaakt, met liefde en aandacht. Er kan op maat besteld worden, er zijn veel materialen op voorraad. Ook kan ik de liefste kraamkadootjes maken. Alles met kindvriendelijk materiaal en aangepast aan de leeftijd van het kind. Mijn eigen drie kindjes zijn de dankbare proefpersonen!"

De website van Beatrijs vind je op http://www.zonnepop.nl


Eefje Dapperen en Geesje van Reijen (zie foto) runnen ontwerpbureau Dorst:
"We zijn een ontwerpbureau dat zich bezighoudt met het restylen van tweedehands meubels en productvormgeving op het gebied van woon- en kinderaccessoires met een knipoog naar het verleden.
Onze unieke producten doen denken aan grootmoeders tijd en brengen een nostalgische, warme sfeer met zich mee. Nostalgie is voor ons een soort 'dorst' naar iets wat er niet meer is, maar toch voortbestaat: tweedehands meubels in een modern jasje of nieuwe producten met een warme en gezellige uitstraling uit vroeger tijden."

Surf nu naar hun site op: http://www.dorstontwerp.com

Geen opmerkingen: