Thuiswerkminiprofielen is een onderdeel van www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Wil jij jezelf en je bedrijf aanmelden voor een mini-profiel? Vul dan je naam, website EN informatie over je bedrijf en jezelf in op dit formulier.

Naomi Rohling en Christine den Hartogh

Christine den Hartogh mocht in 2006 haar adoptiezoontje ophalen uit de Verenigde Staten. Zij zette haar beroep -fotojournaliste die veel verre reizen maakte- door de gezinsuitbreiding even in de ijskast, en zocht meteen naar een nieuwe uitdaging. Er waren maar een paar brainstormsessie met creatieveling Naomi Rohling voor nodig om samen het concept ShopAdopt te bedenken.

ShopAdopt is een webwinkel vol hippe, stoere, eigentijdse producten die gerelateerd zijn aan het adopteren van een kindje.

"De culturele achtergrond van een geadopteerd kindje blijft een belangrijk gegeven in zijn of haar leven. Gebaseerd op deze gedachte ontwikkelden en zochten wij producten waarin deze culturele achtergrond zichtbaar is. De vijf werelddelen zijn dan ook het uitgangspunt van onze collectie:
Anansi Pansi voor Afrika
Kimono Kids voor Azie
Sol y Sombrero voor Zuid-Amerika
Stars & Stripes voor Noord-Amerika
Dubbel Dutch voor Europa
Daarnaast hebben wij zorgvuldig nagedacht over de specifieke aandachtspunten rondom adoptie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wachtperiode van ouders, de reis naar Nederland en de hechting met de nieuwe familie."

Gaat het alleen maar over adoptie?
"Onze collectie is zeker ook interessant wanneer je op zoek bent naar een multicultureel spel, knuffelpop, speelgoed of kadootje.
Wij steunen bovendien diverse goede doelen: we werken samen met Unicef en verstrekken microkredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden via de organisatie KIVA. Onze populaire vlaggenlijnen worden handmatig gemaakt in een klein atelier in Indonesiƫ, waarmee we de lokale economie een klein beetje steunen."

Surf meteen door naar www.ShopAdopt.com

1 opmerking:

Unknown zei

ig meid hoe jij het weer voor elkaar hebt gekregen die Energie sprankelt nog steeds in je daar moet je trots op zijn ik ben dat in ieder geval wel Rayen(Dan-e)uit de sprang mocht je me willen bellen om mee te delen 06-33003331