Thuiswerkminiprofielen is een onderdeel van www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Wil jij jezelf en je bedrijf aanmelden voor een mini-profiel? Vul dan je naam, website EN informatie over je bedrijf en jezelf in op dit formulier.

Jan en Rita Tillman

Tevreden klanten...
Lang voordat we LIKEaBIKE's verkochten in Nederland waren we zelf tevreden klanten. Om exact te zijn, het was onze dochter Sophie. Zij was de tevreden klant en genoot van het fietsen op de LIKEaBIKE. Ze was goed en wel twee toen ze bij kennissen in Duitsland deze unieke loopfiets ontdekte.

Niet veel later reed ze met haar eigen likeabike door de straten van Winterswijk. Snel...

In ons tijdperk voor de LIKEaBIKE was het zo goed als onmogelijk om snel even boodschappen te doen maar nu is zij al eerder bij de winkel dan wij. Tijdens deze uitstapjes werden we regelmatig aangehouden door nieuwsgierige mensen. Met de vraag waar de LIKEaBIKE te verkrijgen was.

We kwamen tot de ontdekking dat de loopfiets niet of nauwelijks op de Nederlandse markt te verkrijgen was. Op dat moment wisten we dat de VW kever niet het enige vervoermiddel was wat de straten van Nederland zou veroveren! In juni 2004 werden we importeur voor de LIKEaBIKE in Nederland.

De loopfiets populair
Met de tijd werd de loopfiets populairder in Nederland en we wilden veel meer kinderen kennis laten maken met loopfietsen. De prijs van de LIKEaBIKE (vanaf € 149,--) was voor veel mensen echter een belemmering. Omdat het gelijktijdig aanbieden van meerdere merken loopfietsen voor de producent van de LIKEaBIKE absoluut onbespreekbaar was besloten we in januari 2007 in goed overleg uit elkaar te gaan.

Vanaf dat moment waren we vrij om meerdere merken (Firstbike, Puky, Ferbedo, Hudora, Bambinobike, Juniorbike en natuurlijk de LIKEaBIKE) aan te bieden. De loopfietsjeswinkel.nl was een feit.

Bezoek de site: www.loopfietsjeswinkel.nl

Geen opmerkingen: