Thuiswerkminiprofielen is een onderdeel van www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Wil jij jezelf en je bedrijf aanmelden voor een mini-profiel? Vul dan je naam, website EN informatie over je bedrijf en jezelf in op dit formulier.

Anna Martens

"Mareyc, mijn bedrijf, houdt zich bezig met het opknappen van kleding onder andere door middel van machinaal borduurwerk. Omdat niet alle bestaande borduurpatronen perfect op de te repareren kleding passen is Mareyc begonnen met het zelf bedenken en maken van machinale borduurpatronen. Deze zijn te vinden op www.mareyc.com. Een aantal patronen zijn gratis te downloaden, en een paar patronen kun je kopen.

Ook wordt er op www.mareyc.com een aantal technieken uitgelegd hoe je de niet alledaagse borduurpatronen kunt uitborduren met de machine.

Voor kraamcadeautjes of andere persoonlijke cadeau's borduurt Mareyc handdoeken, slabbetjes, gastendoekjes, rompertjes, zakdoeken en nog meer met bijvoorbeeld de naam van de baby of de jubilaris. Ook zet Mareyc afbeeldingen om tot borduurpatroon, zodat het cadeau nòg persoonlijker wordt.

Mareyc digitaliseert (het omzetten van een afbeelding naar een machineborduurpatroon) ook voor anderen die borduren met de machine. Op de site http://www.mareyc.com kun je nog meer lezen over wat mareyc allemaal doet.

Hierbij een foto die mij dierbaar is, omdat dat nu juist de reden is waarom ik thuiswerkmama ben geworden."

Anna Martens

Meer informatie over thuiswerken en je eigen bedrijf vind je op http://www.wahm.nl

Geen opmerkingen: