Thuiswerkminiprofielen is een onderdeel van www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Wil jij jezelf en je bedrijf aanmelden voor een mini-profiel? Vul dan je naam, website EN informatie over je bedrijf en jezelf in op dit formulier.

Ellen van Look

"Ons jongste dochtertje is motorisch en mentaal gehandicapt en toen we (ze was toen een maand of 8) met haar wilde gaan fietsen, bleek dit niet zo eenvoudig gezien ze niet kon zitten.

Na wat zoeken vonden we informatie over fietskarren en babyschalen om de allerkleinsten in te vervoeren. In Nederland was dit allemaal al heel gekend, maar in Belgiƫ was er nog niet zoveel keuze op de markt.

Fietsenzaken zaten niet te springen om fietskarren in hun showroom te zetten (en als ze het al deden was het slechts 1 model) en eens uitproberen met de kinderen behoorde ook niet tot de mogelijkheden.

Vandaar ons idee om verschillende modellen van verschillende merken bij ons thuis te stallen zodat mensen op afspraak konden komen proberen en vergelijken. Vanuit onze eigen ervaring kennen we de voor- en eventuele nadelen van elk model en voor elk gebruik. Via onze website proberen we al zo goed mogelijk te informeren, maar de meeste van onze klanten komen toch graag eerst even kijken en uitproberen.

Ik werk deeltijds (waarvan soms van thuis uit) en de andere helft van de tijd ben ik er voor de kinderen en kan ik de administratie en bestellingen verwerken. De demonstraties vinden meestal plaats in het weekend. Omdat we dit van thuis uit kunnen doen, zijn we niet gebonden aan openingsuren en kunnen we de mensen zelfs op zondag of op de gekste uren voorthelpen. En ondertussen kunnen onze kinderen rustig in hun eigen omgeving spelen of hun dutje doen. Ideaal dus."

Ellen Van Look, www.fietskarinfo.be

Meer informatie over thuiswerken en je eigen bedrijf vind je op http://www.wahm.nl

Geen opmerkingen: